www.vormarkforsamlingshus.dk

Vormark forsamlingshus - Udlejning af festlokaler og lokale arrangementer

Velkommen til Vormark forsamlingshus. Vi danner hvert eneste år rammen om mange fester og lokale arrangementer. Hvis du kigger rundt på siden her er der mulighed for at se hvilke faciliteter vi tilbyder og hvilke arrangemeter vi afholder.

Forsamlingshuset blev bygget i 1897 - men er løbende blevet moderniseret - bl.a. med nye moderne toiletfaciliteter i 1997 - nyt køkken i 2012.

Huset er indrettet handicap venlingt med rigtig gode adgangsmuligheder og særskilt handicap toilet.
Festlokaler med plads til alle dine gæster

Der kan dækkes op til ca. 110 personer i den store sal, og ca. 50 personer i den lille sal - du kan se forskellige billeder af huset ved at klikke dig rundt i menuen til venstre - og glem ikke et kig på køkkenfaciliteterne.

Nærområdet omkring Vormark forsamlingshus

I området omkring forsamlingshuset er der gode muligheder for at strække benene hvis vejret tillader det - bl.a. har vi damestenen liggende lige i nærheden, og endnu tættere på har vi Vormark gadekær, en lille grøn oase midt i landsbyen.
De nærmeste kirker er Hesselager kirke og Langå kirke.

Bag Vormark forsamlingshus er en aktiv støtteforening, som henover året afholder flere forskellige arrangementer i huset - altsammen arrangementer hvor evt. overskud går til vedligeholdelse af huset. Læs mere om størreforeningen her.

Vi glæder os til at se dig i Vormark forsamlingshus

Udlejning af Vormark forsamlingshus

Prisliste Vormark Forsamlingshus:

Hele huset: 2000.-

Den store sal: 1650.-

Den lille sal: 1300.-

Pris rengøring: Inkl. i lejen

Leje af service: Inkl. i lejen

Kontakt oplysninger til udlejning:

Det er Karla Pedersen der står for udlejning af Vormark forsamlingshus -

Kontakt til Karla skal ske på 62251530

Klik på de indsatte link herunder for øvrige oplysninger - eller søg videre ved hjælp af menuerne på siden:

Oplysninger og billeder fra stor sal

Oplysninger og billeder fra lille sal

Find vej til Vormark forsamlingshus

Dit lokale forsamlingshus i Vormark - find vej her

Vormark forsamlingshus er beliggende på østfyn - lige midt imellem nyborg og Svendborg - Tæt på Hesselager.

Adressen er : Vormark Bygade 4, 5874 Hesselager

På kortet vi har indsat herunder, kan du finde din vej frem til fest eller andet arrangement i Vormark forsamlingshus.

På gensyn i Vormark forsamlingshus - vi håber du vil nyde turen frem til huset - og dagen i huset.